Matka Sloveniaan

Varaa matkasi Sloveniaan

Slovenia LogarskaAdrianin räätälöidyt matkat Sloveniaan. Klikkaa linkkiä.

Lue mitä voit tehdä Ljubljanassa, Bledin alppimaisemissa, Bohinjin alppilaaksossa, Kranjska Goran alppiseudulla, Postojnassa ja Slovenian eksoottisella karstialueella, Slovenian Adrianmeren rannikolla, Keski-Slovenian alppiseudulla, Mariborissa ja Mariborin vuoristosa, Ptujin seudun viiniseudulla, itäisen Slovenian viini- ja kylpyläseudulla

Esimerkkejä Adrianin räätälöidyistä matkoista Sloveniaan – tilaa tästä omasi!

Keskeisiä linkkejä: Slovenian matkailutoimisto, Slovenian Unesco, Slovenian liikennetietoa, Slovenian moottoritiet, Slovenian rautatiet, Ljubljanan linja-autoasema, Sääennuste Slovenia, Ljubljanan matkailutoimisto, Ljubljanan paikallisliikenne ja linjakartta, Slovenian Alpit, Bledin matkailutoimisto, Piran-Portorožin matkailutoimisto, Mariborin matkailutoimisto, Slovenia-seura.

Hotellit Ljubljana, Autonvuokraus Ljubljana, Lennot Ljubljana: KLM, Lufthansa. Hotellit Bled, Autonvuokraus Bled, Hotellit Portorož, Autonvuokraus Portorož, Hotellit Maribor, Autonvuokraus Maribor, Autonvuokraus Slovenia.

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

You may also like...