Meistä

Adrian.fi-sivut omistaa Adrian Matkat Finland, suomalainen laadukkaisiin omatoimisiin Eurooppaan kohdistuviin matkoihin erikoistunut matkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Kilpailu -ja Kuluttajavirastoon (KuVi: 40/17/Mj). Erikoispalveluumme kuuluu yksittäisten asiakkaiden tai ryhmien matkasuunnittelu ja konsultointi, räätälöidyt valmismatkat sekä pyynnöstä tehdyt muut varauspalvelut. Neuvomme Sinua molemmilla kotimaisilla kielillä parhaan käytännön, pitkäaikaisen kokemuksemme ja monipuolisen kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijaverkostomme avulla. Suunnittelemme myös matkoja muille matkatoimistoille. Lisäksi välitämme yhteistyökumppaneiden tarjoamia matkailualan tuotteita: hotelleita ja vuokra-autoja ympäri maailmaa, laadukkaita loma-asuntoja Kroatiassa ja Toscanassa, veneitä, laivoja ja risteilyjä Kroatiassa, laivamatkoja, konserttilippuja. Yrityksen verkkosivut ovat adrian.fi, kroatia.fi , varaus.org ja varaus.org/veneet. Adrian Matkat kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkatoimistorekisteriin ja on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatimat vakuudet. Olemme Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL:n jäsentunnus: 44816) ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen.

Arvomme
Laatu, suomalainen palvelu, suomalaiset, pohjoismaalaiset ja eurooppalaiset arvot, kulttuuri- ja elämysmatkailu, vastuullinen matkailu, taloudellisuus, ympäristöystävällisyys, paikallinen tuote, paikallinen palvelu ja paikallinen yrittäjä.  

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?
Lue tästä.

Vastuuvapauslauseke
Adrian Matkojen omistamat verkkosivut sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten kotisivuille, jotka eivät ole yrityksemme ylläpitämiä tai valvomia. Adrian Matkat ei ota vastuuta näiden sivustojen sisällöstä tai niiden operaattorien lakisääteisten tietosuojasäännösten noudattamisesta.

Tarinamme
 Adrian Matkat osakeyhtiönä perustettiin 2014 sen jälkeen kun se oli muutamia vuosia toiminut toiminimellä.  Adrianin taustahenkilö on Maria Autio.  Maria on toiminut matkailualan eri tehtävissä (mm. oppaana, matkanjohtajana, konsulttina) jo vuodesta 1987, Suomessa ja Euroopassa sivutoimisena sekä myöhemmin päätoimisena. Maria perusti Adrianin siksi koska halusi tarjota asiakkaille muutakin lomavaihtoehtoja kuin ruuhkaisia rantoja, jossa soi äänekäs taustamusiikki, pitsiverhoilla sisustettuja kulahtaneita majapaikkoja, turistille tarkoitettuja massasyöttölöitä ja puuhaikaroita myyviä matkamuistomyymälöitä. Suomalaiset matkailijat ansaitsevat parempaa.   

Maria on myös vapaa-aikana matkustanut niin pitkään kun muistaa: yksin, kaksin, kaveriporukassa, perheen kanssa lapsena, perheen kanssa vanhempana, seniori-ikäisten kanssa. Marian sydäntä lähellä on Eurooppa. Hän on käynyt 38 valtiossa, ja joissakin niistä asunut pitempiä tai lyhempiä jaksoja. Maria on tyypillinen suomalainen, joka pitää rauhallisesta ja elämysrikkaasta lomasta.

PalvelutAdrianin yksilöllisesti räätälöidyt valmismatkatMatkakonsultointiAdrianin kohteet –  PalveluhinnastoHintataso EuroopassaHyödyllisiä linkkejä –  Miten suunnittelet toimivan loman