Matkakonsultointi

Loma ulkomailla on arvokasta aikaa. Haluatko viettää kiireetöntä lomaa rennoin mielin, vai pidätkö enemmän stressin tuomasta jännityksestä? Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, lopeta lukeminen.  Muussa tapauksessa kerromme lisää matkakonsultoinnista, ainutlaatuisesta palvelustamme.

Jokainen loma on seikkailu, varsinkin omatoiminen. Lomaan liittyy aina ainakin pieni matkakuume tai stressi. Stressin ennen matkaa voi aiheuttaa moni tekijä, esimerkiksi jos et tiedä mitä etsiä, missä ja miksi. Lisäksi toivot varmaan, että saamasi tieto on luotettavaa. Stressiä loman aikana voi aiheutua esimerkiksi siksi, ettet ole etukäteen suunnitellut lomaa riittävän hyvin.

Toisaalta, jos lomasi on hyvin suunniteltu, pääset paljon helpommalla koska tiedät jo valmiiksi missä on mitäkin ja miten se toteutetaan. Jos haluat minimoida riskejä ja rakentaa itsellesi toimivan omatoimisen loman, harkitse matkakonsultointipalvelua, jossa suunnittelet lomaasi yhteistyössä matkailun ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelustressin voit ulkoistaa meille.

Suunnittelemme lomasi toiveisi mukaisesti – palvelumme on yksilöllistä, yksinkertaista, helppoa, hauskaa ja antoisaa. Suunnittelu voi sisältää myös pelkän matkalaskelman.Tältä se näyttää konkreettisesti.

Arvolupauksemme: saat yksilöllisen vain sinulle ja seurueellisesi suunnitellun loman. Säästät aikaa, energiaa ja rahaa ennen lomaa, sekä sen aikana koska me suunnittelemme lomasi ammattitaidolla ja turvallisesti.

Adrian Matkat ja referenssit: Olemme Suomen Kroatiaan suuntautuvien omatoimisten matkojen paras asiantuntija. Kroatian matkailutietoa sivuillamme kroatia.fi käy päivittäin katsomassa keskimäärin noin 3000 henkilöä. Lue lisää meistä sekä mitä asiakkaamme kokemuksista.

Matkakonsultointi
Matkakonsultin laatulupaus
Kenelle matkakonsultointi sopii?
Mitä matkakonsultointi sisältää?
Kohteemme
Miksi tarvitset matkakonsulttia?
Miten matkakonsultointi käytännössä tapahtuu?
Matkakonsultointi ryhmille (yli 10 henkilöä)
5 väitettä: Mitä hyötyä on matkailualan ammattilaisesta?
Matkakonsultti on palapelisi kokooja
Voiko vastoinkäyminen pilata koko loman?
Tee-se-itse: Miten suunnitelet toimivan loman?

PalvelutAdrianin yksilöllisesti räätälöidyt valmismatkatMatkakonsultointiAdrianin kohteet –  PalveluhinnastoHintataso EuroopassaHyödyllisiä linkkejä –  Miten suunnittelet toimivan loman