Matkakonsultin laatulupaus

Saat yksilöllisen vain Sinulle ja seurueellisesi suunnitellun loman.

Mitä saat sen lisäksi jos tilaat kauttamme matkakonsultoinnin?

Saat tuen ja tyytyväisyystakuun ennen matkaa ja matkasi aikana. Mikäli joku matkan yksityiskohta jää Sinua askarruttamaan, voit aina ottaa yhteyttä meihin ennen matkaa tai matkasi aikana, sillä varauksella, ettemme aina pysty vastaamaan reaaliaikaisesti yhteydenottoosi. Olemme hyvin vakuuttuneita, että konsultointimme onnistuu ja saamme Sinusta tyytyväisen asiakkaan. Mutta, jos toisin käy, Adrian Matkat palauttaa Sinulle maksamasi rahat.

Säästät aikaa sekä ennen matkaa että matkasi aikana. Saat kustannustehokkaan suunnitelman ja säästät aikaa. Erän tutkimuksen mukaan ihmiset käyvät keskimäärin ennen matkan varaamista 21 verkkosivulla 9 istunnolla. Matkailualan ammattilainen säästää Sinulta roppakaupalla aikaa, jonka viettäisit hintavertailun parissa. Säästät aikaa myös kohteessa paikan päällä. Ei ole mitään niin turhauttavaa matkustaa monen sadan tai tuhannen kilometrin päähän, saapua kohteeseen ja huomata, ettei lähirannalle välttämättä mahdu levittämään rantapyyhettään, tai vastaavasti jonottaa pääsyä kuuluisaan nähtävyyteen kaksi tuntia kovassa auringossa.

Säästät energiaa ja vältyt uuvuttavalta informaatiotulvalta. Vältyt uuvuttavalta internetin informaatiotulvalta. Osaamme erottaa olennaisen epäolennaisesta ja turhasta. Tunnemme kohteidemme palveluympäristön, ja suomalaisena yrityksenä se suhteutetaan maamme kulttuuriarvoihin. Vaikka osaatkin englantia hyvin, englanninkielinen review jostakin kohteesta on aina kirjoitettu ao. kirjoittajan kulttuuritaustaan nojaten. Jos esimerkiksi joku, vaikka ei-eurooppalaista taustaperää oleva kirjoittaja kehuu jotakin majapaikkaa aivan loistavaksi siksi koska sisustuksena ovat kauniit pitsiverhot, niin Sinua ei sellainen kriteeri ehkä riittävästi vakuuta. Lisäksi vastaavilla sivuilla valitettavan usein tapahtuu valearviointia syystä tai toisesta. Palvelumme sisältää Sinulle valmiiksi seulottuja tietoja ammattitaidolla.

Säästät rahaa koska kilpailutamme tarvitsemasi palvelut puolestasi. Matkakonsultti auttaa Sinua säästämään rahaa koska Adrianin kansainvälisen matkailualan laajan asiantuntijaverkoston ansiosta Adrianilla on mahdollisuus vertailla hintoja. Viikossa voit säästää jopa satoja euroja.

Saat luotettavaa tietoa koska neuvomme Sinua vuosikymmenten tuomalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olemme iloisia jos matkaasi esimerkiksi Müncheniin tai Ateenaan ovat rikastuttaneet Adrianin vinkit, jonka jälkeen olet ruvennut suunnittelemaan jo toista matkaa, vaikkapa Kroatiaan. Kiitos siitä. Eurooppa on kaunis ja monipuolinen manner. Adrianin sivujen kohde-esittelyjen tekstit ovat meidän käsialaamme. Niissä olemme yrittäneet jo valmiiksi seuloa informaatiota parhaamme kykymme mukaan. Olemme tehneet sen käymällä kohteissamme henkilökohtaisesti sekä hyödyntämällä pitkäaikaista ammattitaitoamme. Lisäksi tiedot ovat tarkastaneet eri maiden matkailualan ammattilaiset.

Saat turvallisen suunnitelman, jossa asiat on mietitty etukäteen. Turvallisuus on matkan suunnittelussa tärkein kriteeri. Turvallisuutena ei tässä tarkoiteta pelkästään terroriuhkaa, vaan turvallisuuteen liittyy myös moni muu asia, joka ei välttämättä heti tule mieleen kun mietit tulevaa kohdettasi: etukäteen maksettu loma-asunto, jota ei ole olemassa, liiallinen oleskelu auringossa, tai pahoinvointia aiheuttava irtojäätelö voi helposti pilata koko loman. Lomanautintoa voi pilata myös epärealistisesti suunniteltu aikataulu, lomaasi edeltävä tai sen aikana kokemasi stressi, koska jännität, sujuuko kaikki hyvin. Tästä kaikesta vapaudut jos otat yhteyttä asiantuntijaan, joka neuvoo sinua parhaan käytännön, pitkäaikaisen kokemuksen ja laajan kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijaverkoston avulla.

Saat VIP-asiakkaan kohtelun koska arvostamme itsekin henkilökohtaista palvelua. Saat omannäköisen, ikioman räätälöidyn suunnitelman ja ainutlaatuisen, antoisan kokemuksen. Matka suunnitellaan yhdessä Sinun henkilökohtaisten mieltymystesi, kiinnostuksesi, tarpeittesi ja budjettisi mukaisesti. Ei ole olemassa kahta samanlaista matkasuunnitelmaa. Myös Adrianin henkilökunta pitää eniten hyvin suunnitteluista matkoista riippumatta siitä, onko kyseessä valmismatka vaiko erikseen suunniteltu räätälöity matka. Näin matkustavalle henkilölle jää pelkästään matkasta nauttiminen ilman turhaa stressiä. Vastaamme viestiisi niin pian kuin pystymme, viimeistään 48 tunnin sisällä. Palvelemme suomeksi. Vi betjänar Dig gärna även på svenska.
Matkakonsultointi
Matkakonsultin laatulupaus
Kenelle matkakonsultointi sopii?
Mitä matkakonsultointi sisältää?
Kohteemme
Miksi tarvitset matkakonsulttia?
Miten matkakonsultointi käytännössä tapahtuu?
Matkakonsultointi ryhmille (yli 10 henkilöä)
5 väitettä: Mitä hyötyä on matkailualan ammattilaisesta?
Matkakonsultti on palapelisi kokooja
Voiko vastoinkäyminen pilata koko loman?
Tee-se-itse: Miten suunnitelet toimivan loman?