Miksi varata matka Adrianin kautta?

Adrian Matkat Oy Ab on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatimat vakuudet (KuVi: 40/17/Mj). Valmismatkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja Adrian Matkojen erityisehtoja. Tarjoamme Sinulle yksilöllisen omatoimisen valmismatkan, koska olemme sen suunnitelleet Sinua varten ammattitaidolla ja turvallisesti. Olemme sen lisäksi Suomen Kroatiaan suuntautuvien omatoimisten matkojen paras asiantuntija. Kroatian matkailutietoa sivuillamme kroatia.fi käy päivittäin katsomassa keskimäärin noin 3000 henkilöä.

Mitä saat sen lisäksi jos tilaat kauttamme valmismatkan?

Säästät aikaa sekä ennen matkaa että matkasi aikana. Jos olet aikaisemmin itse suunnitellut omatoimista matkaa, niin tiedät varmaan, että matkan suunnittelussa voi vierähtää kauankin aikaa. Lisäksi sinun ei tarvitse hukata aikaa kohteessa miettimiseen kuinka tietty yksittäinen palvelu käytännössä toteutuu.

Saat laatua. Adrianin valmismatkat palvelevat omatoimisia laatutietoisia asiakkaita. Kaikki kohteemme ja yksittäiset ohjelmat on suunniteltu huolella ja usean vuoden ammattikokemuksella.

Säästät rahaa. Valmismatkoista emme peri erillistä palvelumaksua.

Pääset matkalle milloin Sinulle sopii ilmoitetun ajanjaksoin puitteessa mikäli lähtijöiden määrä täyttää minimivaatimukset (tavallisesti se on 2 henkilöä). Ilmoitettuun matkahintaan sisältyy majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa tai hytissä, mutta voit mennä matkalle yksinkin lisämaksusta. Matkan toteutus ei ole itsestäänselvyys koska monesti valmismatka suunnitellaan suuremmalle seurueelle. Tarkemmat tiedot osallistujien minimimäärästä ja kunkin matkan aloituspäivästä ilmenevät kunkin yksittäisen matkan kohdalla.

Saat hinta-laatusuhteeltaan edullisen matkan koska pienenä yrityksenä Adrian voi pitää kustannukset kurissa.

Sinua kohdellaan matkallasi VIP henkilönä. Koko matkasi on suunniteltu vain Sinulle ja mahdolliselle kanssamatkustajallesi.

Sinun ei tarvitse pelätä, että pakettimatka tarkoittaa maanmiestemme bussilastillisia koska Sinä ja seurueesi olette matkalla omatoimisesti.

Sinun ei tarvitse huolehtia kohteen valinnasta, laadukkaasta majoituksesta, kuljetuksista, ohjelmasta, muista palveluista. Olemme tehneet sen puolestasi.

Sinun ei matkallasi tarvitse stressata käytännön asioista koska saat meiltä valmiin henkilökohtaisen matkaohjelman. Lue lisää meistä.

Voit lähteä lomallesi turvallisin mieliin koska kaikki Adrianin yhteistyökumppanit on valittu kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijaverkostomme avulla. Mikäli matkasi aikana ilmenee ongelma, voit aina ottaa yhteyttä paikalliseen palvelunantajaan tai matkanjärjestäjään.

Saat mahdollisuuden tilata myös lentokuljetukset erillisenä lisäpalveluna ja korvausta vastaan sopimuslentoyhtiöidemme avulla. Tämä on kätevä palvelu varsinkin siinä tapauksessa jos matkallesi on Sinun lisäksi menossa seurueessasi useampia henkilöitä.

Saat mahdollisuuden tilata myös muita lisäpalveluja mikäli ne mahtuvat kyseisen matkan kehykseen (esimerkiksi lippu tapahtumaan, ravintolapöydän tilaus). Erilliset palvelut toteutuvat korvausta vastaan.

Olet matkasi valtias, joka saa turvalliset puitteet ja samalla vapauden nauttia omatoimisesta lomasta.