Palvelut

Ilmaispalvelut ovat Adrianin sivujen kohde-esittelyjen tekstit. Kaikki tekstit ovat meidän käsialaamme. Niissä olemme yrittäneet jo valmiiksi seuloa informaatiota tarjoamalla tietoa lyhyesti ja ytimekkäästi parhaimpien kykyjemme mukaan. Tekstit ovat syntyneet käymällä kohteissamme henkilökohtaisesti ja hyödyntämällä pitkäaikaista ammattitaitoamme. Tiedot ovat tarkastaneet eri maiden matkailualan ammattilaiset. Ilmaispalveluihin kuuluu myös taulukko Hintataso Euroopassa, jotta osaisit suhteuttaa raha-arvon eri maissa, sekä hyödyllisten linkkien kokoelma omatoimiselle matkailijalle. Neljäs ilmaispalvelu on Tee-se-itse matkakonsultointi, jossa vinkkiemme avulla pääset rakentamaan itsellesi toimivan omatoimisen loman. Mikäli aikasi, taitosi tai energiasi siihen ei kuitenkaan riitä, lue seuraava kohta, jossa kerromme lyhyesti matkakonsultoinnista.

Räätälöidyt matkat. Adrian Matkat on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatimat vakuudet. Matkamme toteutuvat myös yhteistyössä muiden suomalaisten luotettavien valmismatkajärjestäjien kanssa. Matkoillamme, joissa olemme mukana, on aina jotakin erikoista ja ainutlaatuista. Pyrimme pieneen ryhmäkokoon, jotta matkan yksilöllisyys säilyy mahdollisimman parhaalla tavalla, jotta lomastasi tulee elämyksellinen kokemus. 

Matkakonsultointi on tärkeä stressinpoistotyökalu. Sinun kannattaa tilata matkakonsultointi jos vielä mietit, minne haluat mennä, mitä tehdä, mitä nähdä, miten sen toteuttaa ja tärkein – mitä kokea. Ideoimme aina yhdessä. Konsultointi sopii myös silloin kun Sinulla on jo valmiina oma alustava matkasuunnitelma ja haluat vain varmistaa, ovatko suunnitelman palaset asettautuneet kohdalle: onko aikataulutus sopiva, majoituksen taso riittävä, siirtymäaika kohtuullinen, budjetti realistinen, jne. Neuvomme Sinua molemmilla kotimaisilla kielillä. Lue lisääHinnasto

Muut varauspalvelut. Mikäli Adrianin Matkojen omistamilta verkkosivuilta (adrian.fi , kroatia.fi, varaus.org, varaus.org/veneet) et löydä itsellesi sopivaa majoitusta tai tarvitset jonkun muun palvelun, Adrian voi puolestasi järjestää varauspalvelun yhteistyökumppaniltamme erillistä palvelumaksua vastaan. Peruutustapauksissa noudatetaan kunkin palveluntarjoajan peruutusehtoja. Veloitettua palvelumaksua ei hyvitetä. Tiedot toimitetaan kirjallisena niin pian kun on mahdollista. Näiden varauspalvelujen tilaaminen ei edellytä matkakonsultointia.  Palvelun minimivaatimus: 1 varaus. 

Palveluhinnasto. Tarjoamme pitkälle räätälöityä ja hyvää palvelua. Tutustu hinnastomme ja verkkokauppamme.

PalvelutAdrianin yksilöllisesti räätälöidyt valmismatkatMatkakonsultointiAdrianin kohteet –  PalveluhinnastoHintataso EuroopassaHyödyllisiä linkkejä –  Miten suunnittelet toimivan loman