Lentovaraukset

klm-alpit-800-web

Adrianilta voit varata pelkät lennot. Lentoliput voi varata online-palvelumme kautta turvallisesti, edullisesti ja vain muutamalla klikkauksella. Verkkosivujen online-varaus toimii sivuillamme seuraavien lentoyhtiökumppanien osalta: Air Baltic, CSA, KLM, Lufthansa. Velvollisuutesi on tarkistaa ennen matkan vahvistamista, että kaikki varauksella olevat tiedot ovat kirjoitettu oikein ja huolellisesti (esim. etu- ja sukunimi kuten esimerkiksi passissasi lukee). Lentolippu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Online lentovarauksiin ei ole mahdollista tehdä muutoksia tai peruutuksia kuluitta. Hinnat perustuvat lentojen saatavuuteen ja tulevat suoraan lentoyhtiön järjestelmistä. Matkatavaroiden kuljetuksessa sovelletaan lentoyhtiön voimassaolevia määräyksiä.

Ryhmälennot ja muiden yhtiöiden lennot voit toki varata matkatoimistomme kautta. Lentolippujen varausmaksu on 25-60 euroa/henkilö kohteesta, kampanjasta, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä riippuen. Palvelumaksujen lisäksi peritään lentoyhtiön perimät kulut muutos- ja peruutusehtojen mukaisesti. Palvelumaksuja ei hyvitetä.

Adrianin valmismatkavarauksissa palvelumaksu sisältyy kokonaishintaan. Mikäli haluat edullisen ja toimivan lentoloman, jossa matkaan alkuun on muutama viikko, ota yhteytä! Ajankohtaiset tarjouksemme perustuvat yhteistyökumppaneittemme kausitarjousten mukaan. Kausitarjous tarkoittaa valikoitujen Euroopan laatuhotelleiden (3*-5*) vähintään 50%:n alennusta jaetussa kahden hengen huoneessa saatavuuden mukaisesti. Ajankohtaiset kausitarjoukset vaihtelevat päivittäin ja näin ollen jokainen toimeksianto on erilainen.

Tutustu tästä esimerkkeihimme ja kysy ajankohtaisia tarjouksia

 

Lentoyhtiöiden ajankohtaiset tarjoukset Eurooppaan: